Over mij


Ik ben Jellie van der Vliet


Ik ben energetisch therapeut.

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat er naar de cliënten wordt geluisterd. Een luisterend oor voor vragen of het delen van gezondheidsklachten kan voor de cliënten verhelderend werken.
Het is een begin van een heling en bewustwordingsproces.

De energetische therapie is de behandelvorm die ik gebruik bij het ondersteunen en begeleiden van cliënten.

De vele vragen en het zoeken naar antwoorden hebben gezorgd dat ik een opleiding ben gaan volgen aan het Johan Borgman College in Utrecht. De opleiding heeft mij bewust gemaakt dat hooggevoeligheid en het helder- weten, voelen en zien bij de mens hoort die leeft op de aarde. Elk mens heeft daarin zijn eigen talenten en gave en mag deze inzetten.

Naast het werk in de praktijk schrijf ik gedichten. Een aantal gedichten zijn gebundeld en te bestellen.

Bestel hier
 


Uitleg logo


Het logo draagt mijn missie uit, dit vanuit de praktijk en als energetisch therapeut. De boom, de levensboom staat voor de mens met zijn eigen bagage en symboliseert de verbinding met de kosmos en de aarde. De takken van de boom spreiden zich uit naar de kosmos, de wortels van de boom zoeken houvast in de aarde.
De kronkelige weg staat voor de levensweg. Het leven gaat over bergen en door dalen en is altijd in beweging, net als de wereld waarin we leven en waarin we soms moeite hebben om ons zelf staande te houden. De regenboog kleuren staan voor hoop en vertrouwen en vormen samen het licht waarin de mens zich op aarde mag bewegen.