Cursus en Workshop

 
In de praktijk en buiten de praktijk worden cursussen en workshops gegeven.
Aanvullende informatie, zoals kosten, data en mogelijkheden kunt u aanvragen via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

Cursus: Spirituele ontwikkeling


In de cursus spirituele ontwikkeling maak je o.a. kennis met de onderwerpen; universele levensenergie, de werking van het energiesysteem en de aura. Je gaat werken aan je gronding en bescherming en krijgt uitleg over de werking van het persoonlijk en collectief bewustzijn. Kennis geeft inzichten en zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en word je geïnspireerd. De vier avonden hebben een eigen thema en zijn gevuld met boven genoemde onderwerpen. Persoonlijke vragen kunnen worden ingebracht.

De vier thema’s van de avonden zijn; 1. kracht, basis van je intuïtie, 2. weerbaarheid, 3. verbinding, 4. bewustwording van je intuïtie.

De groep bestaat uit ongeveer 4 personen, zodat er voldoende tijd is voor vragen en het delen van ervaringen.

Data zijn; nader te bepalen. Aanvang 19.30 uur in de praktijk aan de Lisdodde 7, 9207 AR Drachten.

Voor aanvullende informatie, download de folder.


Cursusdata

Cursus Spirituele ontwikkeling.


Cursus: Hooggevoeligheid, hoe ga je daar mee om?


Cursus: Hooggevoeligheid, hoe ga je daar mee om?


De cursus, “Hooggevoelig, hoe ga je daar mee om?” bestaat uit drie avonden en is geschreven vanuit de invalshoek van de energetische therapie. De drie thema’s zijn; 1. hooggevoeligheid, 2. prikkels en 3. zelfvertrouwen.

De groep wordt gevormd door ongeveer 4 personen, zodat er voldoende tijd is voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Voor aanvullende informatie, download de folder.


CursusdataWorkshop "Kennis maken met hooggevoeligheid"


De onderwerpen hooggevoeligheid, sensitiviteit en HSP worden steeds vaker genoemd in een gesprek met collega's op het werk, school of thuis met familie of vrienden. De onderwerpen worden regelmatig neergezet als vermoeiend, verstorend, prikkel gevend en zouden een belastende invloed hebben op het doen en laten in het dagelijkse leven. Sinds een tijd weten we dat hooggevoeligheid een eigenschap is en dat velen deze eigenschap hebben. In de workshop gaan we ons verdiepen in de mooie eigenschap hooggevoeligheid en hoe we deze positief kunnen inzetten.

Tijdens de workshop is er ook ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van een casus. We gaan handvatten bespreken en er is tijd voor het zelf maken van een persoonlijke analyse gericht op het onderwerp hooggevoeligheid.

De workshop heeft een dagprogramma van 9.30 tot 16.00 uur en is bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van kennis. De workshop kan individueel worden gevolgd, maar is bijvoorbeeld ook geschikt voor een team bijeenkomst op een school of als een bijscholing in een organisatie die zich bezig houdt met zorgverlening. De workshop kan op een eigen locatie worden gegeven. Dit in overleg.

Aanvullende informatie kunt u opvragen via het contactformulier. ......


Data volgt of in overleg.

Workshop "Kennis maken met hooggevoeligheid"