Cursus

 
In de praktijk en buiten de praktijk worden cursussen en workshops gegeven.
Aanvullende informatie, zoals kosten, data en mogelijkheden kunt u aanvragen via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

Cursus: Spirituele ontwikkeling


In de cursus spirituele ontwikkeling maak je o.a. kennis met de onderwerpen; universele levensenergie, de werking van het energiesysteem en de aura. Je gaat werken aan je gronding en bescherming en krijgt uitleg over de werking van het persoonlijk en collectief bewustzijn. Kennis geeft inzichten en zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en word je geïnspireerd. De vier avonden hebben een eigen thema en zijn gevuld met boven genoemde onderwerpen. Persoonlijke vragen kunnen worden ingebracht.

De vier thema’s van de avonden zijn; 1. kracht, basis van je intuïtie, 2. weerbaarheid, 3. verbinding, 4. bewustwording van je intuïtie.

De groep bestaat uit ongeveer 4 personen, zodat er voldoende tijd is voor vragen en het delen van ervaringen.

Data zijn; nader te bepalen. Aanvang 19.30 uur in de praktijk aan de Lisdodde 7, 9207 AR Drachten.

Voor aanvullende informatie, download de folder.


Cursusdata

Cursus Spirituele ontwikkeling.


Cursus: Hooggevoeligheid, hoe ga je daar mee om?


Cursus: Hooggevoeligheid, hoe ga je daar mee om?


De cursus, “Hooggevoelig, hoe ga je daar mee om?” bestaat uit drie avonden en is geschreven vanuit de invalshoek van de energetische therapie. De drie thema’s zijn; 1. hooggevoeligheid, 2. prikkels en 3. zelfvertrouwen.

De groep wordt gevormd door ongeveer 4 personen, zodat er voldoende tijd is voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Voor aanvullende informatie, download de folder.


CursusdataWorkshop: Wat zijn prikkels en hoe ga je daar mee om


De workshop, “Wat zijn prikkels en hoe ga je daar mee om” is gemaakt voor leerkrachten in het onderwijs, maar is ook geschikt voor andere groepen. De tijdsduur van de workshop is 2.5 uur en vertelt je wat prikkels zijn, hoe we als mens prikkels ervaren in ons energiesysteem, hoe we daarmee om kunnen gaan en ons daartegen kunnen beschermen. De workshop is geschreven vanuit de invalshoek van de energetische therapie.

Het doel van de workshop is om de prikkels die leerlingen en leerkrachten ervaren op school beter leert herkennen, zodat je sneller en gerichter in kan spelen op een reactie of situatie. Het brengt persoonlijke balans, bewustwording en plezier in het werk.

Voor aanvullende informatie, download de folder.


Cursusdata

Workshop: Wat zijn prikkels en hoe ga je daar mee om